Diepsondering

Konings Grondboorbedrijf is specialist in sondeeronderzoeken en bronbemaling. Met een ruime ervaring binnen deze branche kunnen wij u snel een sluitend antwoord geven op uw vragen over de bodemgesteldheid van een gebied. Zo geven wij u een betrouwbaar advies waarmee u een gedegen beslissing kunt maken over zaken zoals de optimale funderingstechniek en de benodigde diepte van funderingen.

Diepsondering voor bedrijven & particulieren

Bij Konings Grondboorbedrijf kunnen we zowel sondeeronderzoeken voor bedrijven als particulieren uitvoeren. Bij diepsondering wordt vanuit onze track-truck of sondeerunit een elektrisch meetlichaam met constante snelheid in de bodem geperst waarbij gegevens worden verzameld over zaken zoals de dikte van de grondlagen, geotechnische karakteristieken van de bodem en de draagkracht van de grond. Waardevolle informatie over de structuur en de kwaliteit van de ondergrond. Bij het uitvoeren van diepsondering werken wij altijd volgens de NEN5140 normering en garanderen wij een betrouwbare uitslag.

Meer weten over diepsondering of een afspraak maken met een van onze specialisten? Neem vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.