Sondering bedrijven

Als u van plan bent om een bouwproject te laten uitvoeren is een sondeeronderzoek een gedegen start van het bouwtraject. U wilt tenslotte wel zeker weten dat de grond waarop u bouwt stevig en bebouwbaar is. Konings Grondboorbedrijf kan u dit uitsluitsel geven is en is gespecialiseerd in sondering voor bedrijven. Hierbij werken wij volgens de NEN5140 norm en maken wij gebruik van geavanceerde meetinstrumenten en –methodes.

Specialist in sondeeronderzoek voor de bouwsector

Als specialist in de bouwsector staat u natuurlijk in voor de kwaliteit van uw bouwprojecten. Of het nu gaat om het aanleggen van een fundering, rioolwerk, leidingsleuven of saneringswerken, de kwaliteit moet gewaarborgd zijn.

Met een bodemonderzoek in de vorm van een sondering krijgt u nog voor de bouwwerkzaamheden starten inzicht in de bodemgesteldheid . Kwalitatief hoogwaardige onderzoeken en rapportages die een goede indicatie geven van de bodem en op basis waarvan u de juiste funderingsmethode kunt bepalen.

Konings Grondboorbedrijf is uw betrouwbare partner in de bouw en voert sonderingen uit voor onder andere aannemers, projectontwikkelaars en architecten.

Meer informatie sondeeronderzoek voor bedrijven

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van sondeeronderzoeken of een afspraak maken met een van onze specialisten? Neem dan vrijblijvend contact op, wij kijken graag met u mee.